Cautare

608 de rezultate pentru "vlad tepes" (3.53 secunde)
Paradoxal, in ianuarie 1990, seful DSS-ului, generalul-colonel (r) Iulian Vlad ii indica drept teroristi pe fostii sai subordonati de la UM 0544, UM 0195, precum si elita ofiterilor din CIE (UM 0101, UM 0102 si UM 0103).
El.Radulescu si str.23 Aug.-6 Martie, totul de la Sandu Vlad si magazinul Bucurezsti, la Casinou (mag.Select), la Hotel Roial (Arcadia.) In tot acest timp, am primit asigurari din partea Primariei, personal primarul Dragulin, care chiar a fost la mine acasa si a vazut cum arata, si iar asigurari, eu nemaiputand suporta valoarea materialelor.
Sus in curtea cea domneasca,/ La domnia din Barlad/ sade tanar domnul Vlad. Centrul Mihai Eminescu este o institutie de cultura care adaposteste o colectie impresionanta dedicata poetului, patrimoniu donat de initiatorul acestui centru, un colectionar impatimit:
Tudor, care ar fi declarat ca, in 1980, l-a convocat pe seful Securitatii, Iulian Vlad, sa descifreze inscriptiile din interiorului grupului sanitar din Piata Romana.
Poate ca facea rapoarte la Iulian Vlad (seful Securitatii - n.r.) sau direct lui Ceausescu", a spus Cazimir Ionescu.
Ion Manolescu, Emil Ritu, Nicolae Mara, Adrian Hamza, Vasile Crasmaru, Constantin Purcaru, Vlad Nicolae, Alexandru Camenita, Ilie Ciobescu, Alexandru Visinescu si Iulian Nasta.
Senatorul PD Marius Marinescu (foto), sustinut de euro-observatorul PD Radu ¥arle si de senatorul PNL Nicolae Vlad Popa, a depus la Senat o propunere legislativa de completare a Legii nr.
Au parasit PNL senatorii Viorel Arion, Mircea Cinteza, Gheorghe Flutur, Nicolae Vlad Popa, Ionut Popescu, Ovidiu Radoi, Mihai Tibuleac, Dan Sabau si deputatii Romica Andreica, Horatiu Buzatu, Marian Hoinaru, Mircea Iustian, Corneliu Momanu, Viorel Oancea, Dumitru Pardau, Sorin Paveliu, Florin Popescu, Vasile Pruteanu, Gabriel Sandu, Cornel Stirbet, Dragos Ujeniuc, Petre Ungureanu, Dorinel Ursarescu si Claudiu Zaharia.
In cazul comunelor Comarna si Trifesti, se organizeaza anticipate in urma demisiei fostului primar Vlad Melinte (PSD) si, respectiv, a incarcerarii lui Grigore Marcu (PNL) pentru luare de mita.
Deputatul nu si-a exprimat intentia de a candida pentru PE, insa senatorul Nicolae Vlad Popa a declarat ca "nu va ezita" sa se inscrie pe lista PLD pentru PE, in cazul in care Mona Musca nu doreste acest lucru.
Presedintele Partidului Democrat, Dumitru Diacov, si liderul grupului parlamentar al Partidului Popular Crestin Democrat, Vlad Cubreacov, considera suspecta vizita la Chisinau a reprezentantilor Comunitatii Moldovenilor din Romania.
In cadrul Conferintei Municipale a TNL Constanta au mai fost alesi cinci vicepresedinti, acestia fiind Viorel Gabriel Teliceanu, Vlad Zavelcuta, Stelian Gosiu, Adrian Burlacu si Alexandru Oltei.
Funar i-a nominalizat printre acestia pe Radu Berceanu, Nicolae Vlad Popa, Ioan Talpes Gheorghe Flutur, Roberta Anastase, Sorin Paveliu, Cristian Boureanu, Raluca Turcan.
Marcela Feraru, Ducu Bertzi si Vlad Velcu sunt numele dintre care premierul Calin Popescu-Tariceanu ar putea alege propunerea pentru reprezentantul Guvernului in Consiliul de Administratie al TVR, au declarat surse liberale.
Alexandru Sassu (PSD), Vlad Alexandru Velcu (propus de Guvern), Anne Marie Rose Juganaru (PSD), Victor Socaciu (PSD), Razvan Barbato (PC), Dida Dragan (PNL), Radu Toma (PRM), Stanik Stefan Ioan (UDMR), Raico Cornea (din partea minoritatilor), pe Sorin Burtea (reprezentant al angajatilor SRTv) si Marian Voicu (reprezentant al angajatilor SRTv).
Potrivit unor surse liberale, la vot s-au abtinut Radu Stroe, Vlad Moisescu si Ioana Costescu, vicepresedintele PNL sector 1. Pentru a elimina toate speculatiile conform carora ministrii liberali nu ar mai avea sustinerea partidului, presedintele PNL a cerut membrilor Delegatiei Permanente un vot de incredere pentru ministrii din Cabinet.
Stolojan este urmat de Dumitru Oprea, rectorul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi, de senatorul de Brasov Nicolae Vlad Popa, Funeriu Daniel Petru, cercetator la Universitatea Tehnica din Munchen, Herman Fabini, fost senator liberal din Sibiu, Cristi Mircea din Timisoara, Barbu Ion din Suceava, Vatafu Teodor Catalin, Vasile Pruteanu din Neamt si Oros Catalin Dinu din Dambovita.
Mai mult chiar, in timpul audierilor, "Tichindelean Ovidiu si Vlad Ionel, ofiteri de politie in haine civile, i-au acuzat pe tinerii retinuti ca desfasoara activitati de comert ilicit cu efecte bisericesti, mai tarziu acuzand conducatorul auto al grupului de transport ilegal de persoane", se precizeaza in comunicatul de presa al Eparhiei Reformate.
Acesta este urmat de avocatul Catalin Dancu, deputatul Vlad Hogea, lectorul universitar Teodor Godeanu, istoricul Stefania Stroe si fostul fotbalist Helmut Duckadam.
El a spus ca, desi legea interzice ca din CSSPP sa faca parte persoane care au condus institutii care au dat faliment, in aceasta comisie se afla Vlad Soare, fost presedinte Bancorex, fost presedinte Gelsor, "un apropiat al PD", iar presedintele comisiei este Mircea Oancea, fost membru PD Teleorman.
google-analytics.com